Forum I roku ETI
Wielkie dzięki Majka za odpowiedź. Akurat we wtorek mnie nie było na wykładzie. Legitki za dwa tygodnie dopiero, mówisz...Hmmm, ciekawe czemu tak póżno? Czyżby mieli zamiar dać je tylko tym ze 100-procentową frekwencją na zajęciach?...
Pod koniec miesiaca pytel i inni wykladowcy dostana liste i zaznacza kto chodzi na zajecia. Ci ktorzy pojawia sie raz na zajeciach maja nie dostac legitymacji.... ale czy to prawda... muminki tylko wiedza:)
No to niech te muminki się podzielą swoją wiedzą z nami:] Wiesz może gdzie je znaleść?
A tak na serio to mimo wszystko uważam, że to jest niesprawiedliwe. Przecież wszyscy zapłacili za legitke więc wszyscy powinni ją dostać! (a jak nie to zwrot kasy!)
Wiem, że jest też druga strona medalu i studenci też są nieuczciwi, bo przyszli tu w większości właśnie dla legitki. No cóż, każdy kombinuje jak może, jak to śpiewali Guns'n'roses 'You're in the jungle, baby'
No i co im szkodzi dać nam wszystkim te nieszczęsne legitki? Oni nic nie tracą a my jakże wiele zyskujemy:D
Hej:)) Dziś będąc w dziekanacie pewna miła pani powiedziała mi, że legitymacje będą wydane PRAWDOPODOBNIE na poniedziałkowym wykładzie z opiekunem roku:) prawdopodobnie, bo nie są do końca jeszcze gotowe;p ale powinni zdążyć do poniedziałku:)